Gouden en zilveren sponsoren FC Ommen verlengen voor drie jaar

0275915_FC_Ommen_-_Vorkheftrucks.jpg
Hugo Janse is naast voorzitter tevens gouden sponsor van FC Ommen. De directeur van Vorktrucks Holland tekende voor drie jaar bij.

OMMEN – Onlangs hebben aantal gouden en zilveren sponsoren bij FC Ommen het sponsorcontract verlengd voor een periode van drie jaar.

Michel Neppelenbroek, de voorzitter van de sponsorcommissie heette alle genodigden hartelijk welkom, bedankte hen voor de financiële bijdrage van de afgelopen jaren en gaf aan zeer content te zijn met de aanstaande verleningen voor de komende drie jaren. Nadat iedereen genoten had van een heerlijke lunch met broodjes van Bakkerij Van der Most en de overheerlijke soep en broodje kroket van Albert Schoemaker (de keukenmeester van FC Ommen), schoof hoofdtrainer Mike Kelly aan om zijn bespiegelingen te delen hoe tegenstander DKB uit De Krim te bestrijden.
Het uitgedokterde strijdplan loog er niet om en iedereen ging met erg veel vertrouwen richting het hoofdveld voor de wedstrijd. De uitslag was teleurstellend. De wedstrijd eindigde in de paalstand, 1-1. Nadien werd in de ontvangstkamer driftig geanalyseerd onder het genot van het welbekende hapje en drankje. “De sponsoren dragen FC Ommen een warm hart toe”, vertelt Neppelenbroek. “Voor de club is het goed om te zien dat continuïteit en draagvlak voor de komende drie jaren wederom hoog in het vaandel staat bij de sponsoren.” Zie www.fcommen.nl

0275915_FC_Ommen_-_Veurink.jpg
Ard Veurink van Veurink Verzekeringen & Hypotheken blijft FC Ommen de komende drie jaar steunen als gouden sponsor.
0275915_FC_Ommen_-_Kleinjan.jpg
Han Kleinjan van De Brug Vastgoed verbond zich opnieuw voor drie jaar aan FC Ommen als gouden sponsor.

Meer foto's

Ard Veurink van Veurink Verzekeringen & Hypotheken blijft FC Ommen de komende drie jaar steunen als gouden sponsor.
Han Kleinjan van De Brug Vastgoed verbond zich opnieuw voor drie jaar aan FC Ommen als gouden sponsor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.