Gospelpaasdienst in Lemelerveld

0275980_grace___glory3.jpg

LEMELERVELD – Op zondagochtend 31 maart, eerste paasdag, is het Zwolse (black)gospelkoor Grace & Glory te gast in de Brugkerk te Lemelerveld. Het koor van vijfendertig vrouwen en mannen maakt van de ochtendviering een groot opgewekt zangfestijn. Bekende liederen als ‘Oh Happy Day’ komen voorbij, maar ook prachtige meer nieuwe gospelliederen zoals ‘Don’t Cry’, ‘Lord I’m Available to You’ en ‘New Name written down in Glory’. Het koor staat onder leiding van Talitha Nawijn en wordt begeleid door Denise Brand. Ds. Georg Naber gaat in de dienst voor. Aanvang is om 10.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.