De Vechtgenotenrit: een dag van verbondenheid en ontspanning

0275026_Vechtgenotenrit.jpg

OMMEN – Zaterdag 1 juni staat voor de twaalfde keer de Vechtgenotenrit op het programma: een dag vol ronkende motoren, spelen, gezelligheid, lekker eten en vooral fijne herinneringen maken.

Kinderen en hun ouders of verzorgers die binnen het gezin leven met kanker of de gevolgen van kanker, mogen weer een dag mee op trikes, in zijspannen en achterop motoren. Het gaat die dag niet over ziekte, het enkel gaat om ontspannen en lol maken. “Voorgaande jaren zijn we op verschillende plekken in de regio geweest. Nu hebben we weer een mooie lunchplek uitgezocht”, zegt de organisatie. “De tocht begint ’s morgens om 10.00 uur natuurlijk bij het Vechtgenotenhuis aan de Beerzerweg 5d te Ommen. Vandaar rijden we een mooie route richting de eerste stop. Daar kunnen we genieten van een heerlijke lunch en de kinderen/ouders kunnen zich ook vermaken met andere activiteiten. Na de lunch rijden we weer een mooie route naar een volgende stop. Daar worden we getrakteerd op een ijsje. Na deze stop maken we traditioneel een rondje door het centrum van Ommen om vervolgens weer terug te rijden naar het Vechtgenotenhuis. Na afloop krijgen alle kinderen en rijders een leuk aandenken. We kunnen al wel vast verklappen dat camping De Kleine Wolf en snackbar Anytime hieraan meewerken.”

Kosteloos

De Vechtgenotenrit wordt de gezinnen gratis aangeboden. Het organisatieteam kan dat door een aantal gulle sponsoren weer tot in de puntjes regelen. “Om een Vechtgenotenrit te kunnen organiseren zijn we natuurlijk ook afhankelijk van de rijders van een trike, zijspan of solomotor. Er zijn alweer aanmeldingen binnen omdat velen het doel een warm hart toedragen.”

Het e-mailadres waar de gezinnen en rijders zich kunnen aanmelden is: vechtgenotenrit@gmail.com. Kijk ook op Facebook en Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.