Gezellige paaszaterdag voor jong en oud in het centrum

0275924_PHOTO-2024-03-16-11-17-40.jpg

OMMEN – Zaterdag 30 maart belooft een gezellige dag te worden in het centrum van Ommen. Naast de mogelijkheid om te winkelen en te genieten van een drankje op het terras is de paashaas er ook en zijn er leuke extraatjes voor jong en oud.

Een gezellige Dixielandband vult de straten van Ommen met swingende muziek en door het hele centrum zijn er springkussens voor de kinderen. Ook is er een letterspeurtocht uitgezet door de lokale ondernemers voor kinderen en gezinnen. In de etalages van 33 winkels en horecabedrijven is een letter te vinden. Al deze letters samen vormen een zin, die ingevuld kan worden op het deelnameformulier. Deze formulieren zijn verkrijgbaar bij alle winkels die meedoen aan de speurtocht. Als de zin compleet is, kan het formulier ingeleverd worden bij Lys Boetiek en Ibiza Fashion in de Brugstraat, waar een verrassing op de deelnemers wacht. De speurtocht is te volgen tijdens de openingstijden van de winkels.
Meer informatie en updates zijn te vinden op Instagram of Facebook @ommen_hartvanhetvechtdal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.