Geslaagd eerste optreden Tehillim met nieuwe dirigent

0275968_Thelim.JPG

NIEUWLEUSEN – Zondag 17 maart werkte Gospelkoor Tehillim uit Nieuwleusen mee aan een SIEN-dienst, speciaal georganiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking.

Het koor zong voor deze dienst Nederlandstalige liederen uit zijn repertoire, zoals ‘Tienduizend redenen’ en ‘Lopen op het water’. De zaal deed enthousiast mee met verschillende muziekinstrumenten die werden uitgedeeld. De dienst was ook speciaal voor het koor zelf. Het was het eerste optreden zonder Iris de Jong, die 11 jaar lang de vertrouwde dirigente was. Zij stopte na kerst om meer tijd voor andere dingen over te houden. Gelukkig vond Tehillim in februari de nieuwe dirigent, Jordy Hoogenkamp waarmee de zangers en zangeressen vol energie verdergaan. Samen kijken ze terug op een geslaagd eerste optreden.

Nieuwe koorleden zijn overigens welkom bij Tehillim. Belangstellenden kunnen daarom vrijblijvend langs komen. Kijk voor meer info op

www.tehillim.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.