Extra scootmobiel voor paragolfers op golfclub Hooge Graven

0275982_Overdracht_scootmobiel_maart_2024.jpeg

OMMEN – Sinds een aantal jaren biedt Hooge Graven Golfclub Ommen mensen met een fysieke beperking de mogelijkheid te kunnen golfen. Onder begeleiding van beide pro’s en een groep enthousiaste vrijwilligers wordt elke woensdag geoefend, gespeeld en gezellig nagezeten.

Hiervoor zijn diverse materialen beschikbaar, zoals paragolfers en scootmobiels. Door jaarlijks een open dag te houden, bestaat de groep spelers inmiddels uit ca. veertien leden en was er behoefte aan een derde scootmobiel.

Wensstichting

De paragolfcommissie is op zoek gegaan naar middelen om deze derde scootmobiel te financieren en heeft bij de Wensstichting Vechtdal, een initiatief van de Juniorkamer Vechtdal, een verzoek ingediend. Deze wens is door de Wensstichting gehonoreerd en zo kon de derde scootmobiel worden aangeschaft. Op woensdag 13 maart werd de scootmobiel geleverd door Joy Woelders van Kymco EnJoy. Sander Cords van de Wensstichting overhandigde deze vervolgens aan Willem Wolthuis, voorzitter van de paragolfcommissie van Hooge Graven Golfclub Ommen, in het bijzijn van een aantal spelers. Willem Wolthuis sprak namens de vereniging zijn dank uit. Hiermee is er weer meer ruimte voor nieuwe spelers.

Wie nieuwsgierig is geworden, kan op 22 mei van 12.30 tot 15.00 uur de open dag voor mensen met een beperking bezoeken. Opgeven kan door een email te sturen met naam en telefoonnummer naar info@hoogegraven.nl of te bellen naar 0529-355999 (optie 3). Zie ook

www.hoogegraven.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.