Energiek en fanatiek Lisam Systems Nederland Schoolhandbaltoernooi!

0276214_Schoolhandbal_5.jpeg

DALFSEN – Op woensdagmiddag 20 maart werd de Trefkoele overspoeld met 282 energieke basisschoolkinderen uit groep 7 en 8 van de gemeente Dalfsen voor het Lisam Systems Nederland Schoolhandbaltoernooi.

Met 30 teams in totaal, verdeeld over A- en B-poules, was de zaal gevuld met fanatieke spelers die streden om de overwinning. Zowel bij de jongens als de meiden werd er op hoog niveau gespeeld, waarbij het enthousiasme en de sportiviteit van de kinderen duidelijk zichtbaar waren. De winnaars van de B-poules waren de jongens van de Spiegel 3 en de meiden van de Polhaar 3. In de A-poules behaalden de Heidepark 1 en de Sprankel 1 bij de jongens, en de Spiegel 1 en de Sprankel 1 bij de meiden, de overwinning. Op vrijdag 22 maart vonden de regionale finales plaats, waar de spanning voelbaar was op de volle tribunes. De jongens van de St. Cyriacus 1 en de meiden van de Sprankel 1 kwamen als winnaars uit de kruisfinales.

Zegeviering

In de finale stonden de St. Cyriacus 1 en de Sprankel 1 bij de jongens, terwijl de meiden van de Polhaar en de Sprankel 1 elkaar uitdaagden. Uiteindelijk zegevierde de St. Cyriacus 1 bij de jongens, terwijl de meiden van de Sprankel 1 de titel pakten. Het evenement was een groot succes dankzij de inzet van deelnemers, vrijwilligers en sponsoren.

Foto’s: Maaike Meulenbelt

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.