Ommen maakt zich op voor het eiertikken en een paasvuur op tweede paasdag

OMMEN – Op tweede paasdag (1 april) rond 11.15 uur kunnen belangstellenden weer komen ‘eiertikken’ op de Markt (voor Flater Eten & Drinken). De familie Martens kookt traditiegetrouw circa 1800 eieren. Erwin Martens heeft de Ommer middenstand weer bereid gevonden om een verloting te sponsoren. Vorig jaar was dat een daverend succes. Bij aanschaf van 10 eieren krijgt men 1 lot. Per 20 eieren krijgt men 2 loten. En met een tray (30) eieren krijgt men 5 loten. De prijzen zijn zeer de moeite waard: denk aan waardebonnen van de winkeliers of een etentje/lunch voor 2 of 4 personen. Het Flater Pretorkest verleent haar medewerking en na afloop kan er gezellig wat gegeten en gedronken worden bij de omliggende horeca.

In de avond, rond 20.15 uur wordt het paasvuur ontstoken aan de Varsenerdijk tussen het Ommerkanaal en de daar aanwezige volkstuintjes.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.