Een interactieve avond over het puberbrein

OMMEN – Op dinsdag 9 april is er een avondvullend programma over ‘het puberbrein’ voor ouders en/of verzorgers van tieners vanaf 10 jaar. De interactieve voorlichtingsavond vindt plaats in De Carrousel en het begint om 19.30 uur.

Tijdens deze voorlichting wordt uitleg gegeven over hoe het brein van een tiener werkt. De ontwikkeling van de hersenen, waarom doen jongeren zoals ze doen en wat betekent dit voor hun omgeving en henzelf? Daarna kan men kiezen uit twee workshops. In groepjes wordt onder begeleiding het thema uitgediept en gaan de deelnemers met elkaar in gesprek. Aanmelden kan via Impluz: www.impluz.nl/training/voorlichting-puberbrein of door te bellen naar 0570-604900. De voorlichting is een samenwerking van Wijz welzijn, Jeugdggz, de Kern en Impluz.

 

Foto: Pixabay.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.