Echtpaar Verhaar-Witvos viert diamanten huwelijk

0274839_Verhaar-Witvos.JPG
Locoburgemeester Jan Uitslag feliciteerde het echtpaar Verhaar- Witvos thuis in Nieuwleusen met hun zestigjarig huwelijk.

NIEUWLEUSEN – Afgelopen week was het zestig jaar geleden dat Gerard Verhaar en Hennie Witvos elkaar het jawoord gaven.

Zij ontmoetten elkaar tijdens het verenigingsleven in Ankum en de vonk sloeg over. Locoburgemeester Jan Uitslag was afgereisd naar Nieuwleusen om het echtpaar thuis aan de Reggeland te feliciteren met deze mijlpaal. Een grote bos bloemen was eerder al bezorgd.
Gerard is geboren in Rotterdam en kwam al op zeer jonge leeftijd naar Dalfsen. Hij werkte kort bij een bouwbedrijf in Ankum en een aantal jaren voornamelijk als chauffeur bij de Boerenbond in Dalfsen. Vervolgens werkte hij een aantal jaren als chauffeur bij Tielbeke transsport in Dedemsvaart en daarna in Lemelerveld. Kort erna stapte hij over naar Raamsman transportbedrijf B.V. in Raalte, waar hij tot zijn pensionering (59 jaar) bleef. Vele jaren was hij zeer actief als leider/vlaggenist bij een aantal teams bij voetbalvereniging ASC’62 in Dalfsen. Momenteel is hij fervent biljarter en speelt hij wekelijks zeer verdienstelijk in het derde team van De Trefkoele in Dalfsen. Ook was hij vele jaren actief als leider bij de volleybalvereniging Ouvol in Oudleusen. Hennie is geboren in Ankum. Na de huishoudschool werkte zij bij een aantal gezinnen. Het echtpaar had kleinvee en dat werd veelal door haar verzorgd. Een grote hobby van Hennie was vooral borduren, vele geborduurde stukken sieren dan ook de woonkamer. Het echtpaar heeft drie kinderen – waarvan één zoon helaas is overleden – en vijf kleinkinderen. Het feest werd samen met familie etc. afgelopen zaterdag bij Het Rode Hert in Dalfsen gevierd.

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.