De Hersenstichting bedankt gulle gevers en vrijwilligers

0275177_euros__geld__munten_2.jpg

 

OMMEN – Van 29 januari tot en met 3 februari 2024 collecteerden 20.000 vrijwilligers van de Hersenstichting voor meer hersenonderzoek. In de gemeente Ommen is 6.140 euro opgehaald.

De stichting is erg trots op alle vrijwilligers en gulle gevers en bedanken hen namens de vier miljoen Nederlanders met een hersenaandoening. Met deze mooie opbrengst financiert de Hersenstichting onderzoek en innovaties, geven ze voorlichting en zetten ze het belang van onze hersenen overal op de agenda. Meer dan vier miljoen Nederlanders hebben een hersenaandoening. Hersenaandoeningen zijn hard op weg om de grootste ziekte van Nederland te worden. “Dat mogen we niet laten gebeuren. Want een hersenaandoening zet je leven en dat van naasten volledig op z’n kop. Daarom willen we dat iedereen zoveel mogelijk uit het leven kan halen”, aldus de stichting.
Wie de collecteweek gemist heeft kan ook een gift overmaken op rekeningnummer NL18 INGB 0000 000 860 t.n.v. Hersenstichting, Den Haag of doneren via

www.hersenstichting.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.