Cursus ‘Doe meer met je DigiD’

0274835_DoeMeerMetJeDigiD.jpg

DALFSEN – De bibliotheek start in de gemeente Dalfsen op verschillende locaties weer met de gratis cursus ‘Doe meer met je DigiD’. Deelnemers leren over hoe bepaalde zaken met de overheid via internet geregeld kunnen worden. Er wordt ingegaan op hoe de websites van de gemeente en de belastingdienst werken. Ook kan bijvoorbeeld de opbouw van de AOW of het pensioen worden ingezien. De cursus vindt plaats in De Spil op 12 maart, in De Trefkoele op 21 maart en in De Mozaïek op 8 april. Aanvang is 10.00 en het duurt tot 12.00 uur. De cursus bestaat in totaal uit vier bijeenkomsten. Aanmelden kan in de bibliotheek, bij het infopunt, of via

www.bibliotheekdalfsen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.