Collecte ZOA van 25 t/m 30 maart

OMMEN – Van 25 tot en met 30 maart wordt er gecollecteerd door ZOA. Deze collecte helpt mensen zoals Samira (30) uit Ethiopië, die alles moest achterlaten vanwege een plotseling conflict. Nu zitten zij en vele anderen in een donkere loods, zonder basisbehoeften. Een gift biedt warmte, drinkwater en voedsel aan slachtoffers van oorlog en natuurrampen. Naast noodhulp helpt ZOA ook bij wederopbouw, zoals onderwijs, trainingen, landbouwtechnieken en basisvoorzieningen. Naast doneren via de collectebus kan er ook via de site www.ikwasnietthuis.nl worden gegeven. Kijk voor meer informatie op

www.zoa.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.