Chillpoint Special in Kulturhus de Mozaïek

LEMELERVELD – Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld houdt op vrijdag 5 april een disco voor mensen met een beperking (geestelijk en/of lichamelijk). Tijdens deze zogenaamde Chillpoint Special zorgen DJ’s voor muziek.

Zij horen graag op welke muziek de bezoekers willen dansen. De activiteit is gericht op iedereen uit Lemelerveld en omstreken die tot de doelgroep behoort. Ook maatjes/begeleiders/ouders zijn welkom. Het Kulturhus is rolstoeltoegankelijk en er is een invalidentoilet aanwezig. Het feestje duurt van 19.00 tot 20.30 uur. Graag opgave vooraf. Laat ook even weten of er anderen meekomen. Van de mensen die alleen komen, hoort de organisatie graag of er nog speciale wensen of bijzonderheden zijn. Opgave via chillpointspecial@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.