Boerenmarkt met feestelijk tintje

VILSTEREN – Na een zeer succesvol jaar sluit de Boerenmarkt dit lustrumjaar op 16 maart af met een vrolijke en optimistische noot. Steeds meer mensen weten de markt te vinden en de producten te waarderen. De kraamhouders en de organisatie zijn daar zeer verheugd over en zetten hun werk met nieuwe energie voort: óp naar de volgende vijf jaar. De kraamhouders bedenken kortingsacties voor deze bijzondere dag, zoals bijvoorbeeld Mario’s koffie, Linda met de landgoedkraam met lamsvlees, spelt en honing, Robert met de Pindakaaspot, bakker Dave de Haan met zuurdesembrood en natuurlijk Geertruida van de Varsenerhof, de koningin van de jammetjes. De vrolijke en muzikale noot wordt verzorgd door Jos Jutten. Breng dus een aan Vilsteren op 16 maart tussen 11.00 en 16.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.