Beleef de magie van recycling met De Broertjes Herman

0276326_Foto_De_Broertjes_Herman.jpg

DALFSEN – Op zondag 14 april om 15.00 uur wordt Theater De Stoomfabriek omgetoverd tot een wereld vol recyclende wonderen. Allemaal dankzij De Broertjes Herman. Deze spetterende voorstelling staat garant voor een onvergetelijke middag vol leren en lachen. Geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder.

Hoe worden jouw kinderen meester-recyclers? Met de Recyclemachine. Kinderen ontdekken tijdens de voorstelling hoe ze rommel kunnen omtoveren tot schatten. Maar ook de wat de kunst is van ‘upcycling’. Zo wordt een leeg eierdoosje, drie bananenschillen en oude paperclip omgetoverd tot een hip skateboard. Niets is te gek. In deze familievoorstelling worden de kinderen de helden van de wereld met hun creatieve recyclingavonturen. De Recyclemachine brengt educatie en plezier naadloos samen. Ontdek hoe kinderen op een meeslepende wijze leren over milieubewustzijn terwijl ze genieten van urenlang speelplezier. Deze unieke ervaring stimuleert niet alleen de verbeelding van je kinderen. Maar versterkt ook hun gevoel van verantwoordelijkheid voor de wereld om hen heen.
Met de Hermannen aan het roer wordt elke dag een feest van creativiteit en duurzaamheid! Kaartjes zijn te reserveren via

www.theaterdestoomfabriek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.