Open dag Heetkamp Orthopedische Schoentechnieken BV

0275970_foto_werkplaats.jpg

(Advertorial)

WAPENVELD – Op zaterdag 6 april a.s. houdt Heetkamp Orthopedische Schoentechnieken een open dag. Vanaf 11.00 tot 16.00 uur zijn de deuren geopend voor iedereen die eens een kijkje achter de schermen wil nemen van de orthopedische schoentechniek.

In 2021 bestond Heetkamp 20 jaar, in verband met corona kon hier toen geen aandacht aan worden besteed. Ook heeft er in dat jaar een grote verbouwing plaatsgevonden en is het pand vergroot. Op de open dag kunnen belangstellenden een kijkje nemen in de paskamers en in de werkplaats. Verder zijn de orthopedisch schoentechnici en -technologen beschikbaar voor vragen over orthopedisch schoeisel. Voor de kinderen is er een speurtocht én een springkussen. Ook staat er een snackkraam voor een warm hapje. Daarnaast is iedereen die meer wil weten over het beroep en de opleidingen in de orthopedische schoentechniek van harte welkom.

Rondom Podotherapeuten en Medisch Pedicure Gerri Esselink houden spreekuur op deze locatie en zijn daarom ook aanwezig op de open dag. Heetkamp ontmoet u graag op 6 april aan de Klapperdijk 34B, 8191 AE in Wapenveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.