Suzan & Freek keren terug naar Bostheater Ommen

0275907_Bostheater_-_Suzan___Freek.jpg

(Advertorial)

OMMEN – Een gevalletje ‘wegens ongekend succes op herhaling’. Vorig jaar moest een leger aan fans van Suzan & Freek worden teleurgesteld. De tickets voor hun optreden in Bostheater Ommen waren in no-time uitverkocht. Maar, goed nieuws! Ook deze zomer is het mateloos populaire duo weer gestrikt om een avondje Besthmenerberg te doen. Op vrijdag 30 augustus komt Suzan, uiteraard met Freek, een bezoek brengen aan het amfitheater achter recreatieoord Ommerland.

Wie er vorig jaar bij was, weet hoe speciaal de avond was. Suzan & Freek wisten onder een heldere sterrenhemel het Bostheater te betoveren met hits als ‘Goud’, ‘Vas-y (Ga Maar)’, ‘Slapeloosheid’ en ‘Als Het Avond Is?’ De programmeurs gaven gehoor aan vele smeekbedes om het koppel nachtegaaltjes nogmaals uit te nodigen voor een show in het theater. De twee hebben inmiddels een nieuw album op zak en zullen deze songs ongetwijfeld ten gehore brengen in Ommen, uiteraard in combinatie met hun grote hits.
De kaartverkoop voor dit concert is gestart via www.bostheaterommen.nl/events/suzan-freek. Wees er snel bij als je dit concert niet wilt missen. Check www.bostheaterommen.nl voor alle bijzonderheden aangaande route, parkeren, programma, eventuele overnachting en allerlei andere handige weetjes.

Tekst: Willem Lampe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.