Schoenenhuis Jan Pas: ‘Wie jubileert, die trakteert’

0275330_Jan_pas_2.jpg

(Advertorial)

Ellen Broekhuis 25 jaar in dienst!

DEN HAM – Ellen Broekhuis uit Almelo is 25 jaar in dienst van Schoenenhuis Jan Pas en daarom gaat de vlag uit! Deze week is de winkel in Den Ham feestelijk aangekleed en is er een speciale actie voor klanten onder het motto: ‘Wie jubileert, die trakteert’.

Op 3 maart 1999 kwam Ellen Broekhuis in dienst van Schoenenhuis Jan Pas. Ze werkte sindsdien voornamelijk in de winkel in Den Ham, maar soms ook als invalster op andere locaties van het bedrijf. Hendriëtte Bruin van Schoenenhuis Jan Pas toon zich zeer tevreden met haar kundige werkneemster: “Ellen stelt altijd de klant centraal! Bovendien heeft ze geen 9 tot 5 mentaliteit. Maar wat misschien nog wel belangrijker is; ze weet wat klanten willen. Dat is niet alleen voor de klant prettig, maar ook voor ons tijdens de inkoop, want dan kunnen we rekening houden met de wensen van onze klanten. Daarnaast kan ze heel goed luisteren en is het voor haar een uitdaging om klanten stralend de deur uit te laten gaan. Ook al vraagt dat soms om veel geduld. Bovendien is Ellen voor zowel klanten als collega’s zeer behulpzaam. Ze heeft hart voor de zaak en houdt ervan om samen te bouwen aan iets moois.”

Oprechte interesse

Ellen Broekhuis toont zich op haar beurt ook zeer gelukkig bij Schoenenhuis Jan Pas. Ze zegt: “Als het aan mij ligt ga ik hier nooit weer weg, ik heb het hier namelijk enorm naar mijn zin! Eigenlijk zijn we bij Schoenenhuis Jan Pas één grote familie. Ik rij dan ook elke werkdag met veel plezier van mijn woonplaats Almelo naar Den Ham. Ik vind het vooral erg fijn om mensen te helpen waar dat maar kan, en dat begint bij hij oprecht tonen van interesse in de mensen. En dan heb ik het over zowel klanten als collega’s. Ik ben dan ook erg trots op mijn vaste klantenkring. Die mensen mag ik elke keer helpen, en als ik nog even bezet ben wachten ze zelfs. Dat is toch fantastisch!”

Feest

Om het 25-jarig jubileum van Ellen Broekhuis te vieren werd er onlangs een feestelijke dag voor haar georganiseerd door Schoenenhuis Jan Pas. Ze werd opgehaald met een limousine en samen met collega’s en ex-collega’s werd er genoten van een high tea. Daarnaast is deze week de winkel in Den Ham feestelijk aangekleed en is er voor klanten een speciale actie onder het motto: ‘Wie jubileert, die trakteert’. De speciale actie duurt van 13 tot en met 16 maart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.