Zoekplaatje

0274026_scan_gerkerk.jpg

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over bijgaande foto.

Voor de deur van de Gereformeerde Kerk in de Bouwstraat staat een groep mensen; mannen, vrouwen en kinderen. Deze week wordt de ene helft van de foto gepubliceerd, volgende week de andere helft. Op de achterste rij, tweede van rechts meent de fotowerkgroep de heer Martin Woertink te herkennen. Maar verder, wie herkent zichzelf of iemand anders?

*V.l.n.r. achterste rij: nr.1?
*Rij 5.nr.1,nr.2, nr.3, nr.4 en nr.5?
*Rij 4.nr.1 nr.2,nr.3, nr.4?
*Rij 3 nr.1, nr,2?
*Rij 2 nr.1 en nr.2?
*Rij 1 nr.1, nr.2 en nr.3 ?
*Tenslotte: wie is de man die rechts naast de groep mensen staat?
*In welk jaar is deze foto gemaakt en bij welke gelegenheid?

Reacties kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 2024-06 of in de bus worden gedeponeerd bij de molen, Den Oordt nummer 7. Op de donderdagmiddagen tussen 14.00 uur en 16.30 uur zijn belangstellenden van harte welkom op dit adres. Verder is het fotoarchief ook altijd in te zien op de website

www.museum-ommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.