Zoekplaatje

0273529_Zoekplaatje.jpg

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over bijgaande foto.

Zoals vorige week vermeld, deze keer de andere helft van de afbeelding. De school waarvoor deze groep poseert, bestaat reeds lang niet meer. Het is het jaar 1958 en de leerlingen met hun leraar staan op het Vrijthof voor de Beatrix ULO. Er zijn wel namen bekend, maar de werkgroep zou het graag compleet maken. Welke namen horen bij:

*Bovenste rij v.l.n.r: nr 1, nr. 2 en nr.3?
*Midden v.l.n.r: nr. 2?
*Onderste rij v.l.n.r: nr. 1 en nr. 2?

Reacties kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 2024-05 of in de bus worden gedeponeerd bij de molen aan Den Oordt nummer 7 in Ommen. Op de donderdagmiddagen tussen 14.00 uur en 16.30 uur zijn belangstellenden van harte welkom op dit adres. Verder is het fotoarchief altijd in te zien via

www.museum-ommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.