Weer Wintermarathon van Cycling Lemelerveld

0273878_Wintermarathon_Lemelerveld.jpeg

LEMELERVELD – Cycling Lemelerveld houdt op zondag 25 februari de zeventiende editie van de Boombouw – Wintermarathon. De uitgezette routes bieden een verscheidenheid aan terreinen geschikt voor elke MTB’er, verdeeld over afstanden van 55, 75 en 105 km.

De routes voeren dwars door de prachtige natuur van de Salland en Twente; door dichte bossen en langs kronkelende rivieren. Onderweg zijn er herstelpunten, waar de deelnemers kunnen genieten van gratis drankjes en eten om nieuwe energie op te doen. Bovendien wordt gezorgd voor meerdere reparatiepunten, waar de monteurs van KokkieBikes fietsen klaar maken voor het vervolg van de route.
Starten kan tussen 8.30 en 10.00 uur bij Sportpark Heidepark aan de Verbindingsweg 2b in Lemelerveld. Voor meer informatie en opgave zie www.wintermarathon.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.