Wandeling in buurtschap Hessum

OMMEN – Op donderdag 29 februari is de eerstvolgende wandeling van WijZ Welzijn Ommen. Dit keer gaat het wandelgezelschap onder leiding van de heer Jos Jutten een gedeelte van de bossen ter hoogte van de Markeweg verkennen. Jos is als buurtbewoner zeer bekend in dat gebied. Verzamelen vindt plaats om 9.00 uur op de Voormars en er wordt gestart vanaf de parkeerplaats bij Madrid in Hessum. Men kan hier uiteraard ook op eigen gelegenheid naartoe gaan. Kosten voor deelname aan de wandeling is 1,50 euro p.p. Na afloop is er gelegenheid om samen koffie te drinken (dit is voor eigen rekening). Bel voor meer info: 0529-452545.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.