Vitaal Vechtdal helpt inwoners om te stoppen met roken

OMMEN – Veel rokers willen graag stoppen met roken, maar makkelijk is dat niet. Vitaal Vechtdal helpt inwoners van het Vechtdal om gezondere keuzes te maken en geeft daarom de gratis cursus ‘Ik stop ermee’. Deze vindt plaats op dinsdag 11 maart in het LOC in Hardenberg en op maandag 7 oktober in de Carrousel.

De cursus is eenmalig en duurt ongeveer vier uur. Deelnemers leren hoe ze kunnen stoppen zonder gewichtstoename, trucjes of hulpmiddelen. Alle raadsels rondom het roken worden ontrafeld, waardoor het stoppen gemakkelijk wordt gemaakt. Tijdens de cursus zijn er korte rookpauzes. Klara, oud-deelneemster: “Al tijdens de cursus begreep ik niet meer waarom ik al die jaren gerookt had. De laatste sigaret kreeg ik niet meer weg. Het roken hield me echt bij alle gezonde keuzes weg. Het is een gewoonte die je echt kunt afleren. Sinds ik gestopt ben, ervaar ik zoveel rust.” Kijk voor meer informatie en aanmelden op

www.vitaalvechtdal.nl/ikstopermee

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.