Vier handen aan het orgel in de WH Zwart Hal

0274490_Gertine_Hoefnagel_en_Wibren_Jonkers_IMG4416.jpg

LEMELERVELD – Gertine Hoefnagel en Wibren Jonkers verzorgen op zaterdag 16 maart een gezamenlijk concert op het Monarke orgel in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Dat betekent dat vier handen tegelijk aan de slag gaan; uniek in de orgelwereld.

Het concert is speciaal aan het programma van de WH Zwart Hal toegevoegd om deze jonge talentvolle artiesten een podium te geven. Gertine zal er als eerste vrouwelijke organist spelen. Dat doet zij samen met haar partner Wibren Jonkers. Op het programma staan onder andere: De Notenkraker (Pjotr Iljitsj Tsjaikovski), Baléro (M. Ravel) en Koraal Wer nur den liben Gott Lässt walten (F. M. Bartholdy).
Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten kosten 15 euro, inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Reserveer tijdig via tel. 0572-371838 (Huetink) of e-mail: adhuetink@gmail.com. Er is géén mogelijkheid om te pinnen, graag contant betalen. Zie verder www.huetink-royalmusic.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.