Verkoop van producten uit Israel

NIEUWLEUSEN – Op vrijdag 8 maart houdt consulente Marjon Neelis een gezellige verkoop onder de carport van de Kon. Wilhelminalaan 59. Belangstellenden zijn tussen 11.00 en 18.00 uur van harte welkom. Naast het bestaande assortiment van o. a. Dode Zee producten, wijn en leuke cadeauartikelen zijn er ook nieuwe producten verkrijgbaar. Met de aankoop van de goederen worden er diverse bevolkingsgroepen in Israël ondersteund. Verder is er een ruim assortiment van fotokaarten verkrijgbaar. Voor elke gelegenheid is er wel een kaart. De volledige opbrengst van deze kaarten is bestemd voor de gaarkeuken van Hineni te Jeruzalem. De consulente hoopt u te mogen verwelkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.