Twee maal eerste prijs voor wagenbouwgroep Simpel

0273702_Simpel.jpg

LEMELERVELD – De drie grootste Lemelerveldse wagenbouwgroepen, Simpel, Brasil en de Paria’s, deden het afgelopen weekend weer goede zaken.

Simpel pakte zaterdag met het thema ‘Mario, een Simpel spelletje’, al de winst in Lemelerveld en een dag later ging ook de eerste prijs van de optocht in Raalte naar de wagenbouwgroep. Brasil werd beide keren tweede en de Paria’s beide keren derde. Wellicht dat Simpel zelfs de ‘hattrick’ pakt. Want na de winst in de optocht van zaterdag in Lemelerveld en die op zondag in Raalte is de verlichte optocht in Lemelerveld het derde doel.

 

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.