Sukerbiet Trailrun: uitdaging voor het goede doel!

LEMELE/LEMELERVELD – Wie kent ze eigenlijk niet de televisieprogramma’s als ‘Van Koningsbrugge’ en ‘No way back’? Hierin is te zien hoe deelnemers zichzelf tot het uiterste drijven en hun fysieke en mentale grenzen opzoeken.

Hoewel de Sukerbiet Trailrun niet helemaal vergelijkbaar is met deze programma’s, is 25 kilometer hardlopen op een natuurlijke ondergrond, zonder asfalt en met flinke hoogtemeters fysiek vergelijkbaar met het lopen van een marathon. Een pittige run en velen komen zichzelf dan ook behoorlijk tegen tijdens zo’n uitdaging. Wie het leuk vindt om zichzelf uit te dagen en fysieke grenzen op te zoeken, wordt dan ook van harte uitgenodigd om mee te doen aan de HUBO Sukerbiet Trailrun op 3 maart op de Lemelerberg. Deze trailrun van 25 km met 375 hoogtemeters of de 12,5 km met 200 hoogtemeters gaat over de Lemelerberg en Archemerberg. Een prachtig landschap met uitdagende klimmetjes en mooie vergezichten.

Goede doelen

De run start om 11.00 uur op natuurcamping De Lemeler Esch en de leden van Team Sukerbiet spannen zich in om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Het mooie van deze sportieve uitdaging is dat al het inschrijfgeld naar de goede doelen van Team Sukerbiet gaat. De inschrijving is inmiddels geopend, deelnemers komen vanuit heel Nederland en zelfs uit Duitsland en België. Geïnteresseerden moeten alleen niet te lang wachten met het aanmelden want VOL = VOL. Ga hiervoor naar mijninschrijving.nl (t/m 2 maart 2024 18.00 uur). Meer informatie over deze trailrun is te vinden op

teamsukerbiet.nl

 

0273160_Trailrun_Sukerbiet.jpg

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.