Studiebijeenkomst: Waarom doet Israël er toe?

0272920_cvi_ds_Henk_Poot_2.jpg

OMMEN – Op dinsdag 13 februari is er in Ommen een studiebijeenkomst met spreker ds. Henk Poot namens Christenen voor Israël. Het onderwerp is: Waarom doet Israël er toe? Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan, zoals ‘De Knecht des Heren’ ‘Abraham een vriend van God’, ‘Jozef, een Messiaanse geschiedenis’ en ‘Uittocht’ over het evangelie van Johannes. Ds. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker. De bijeenkomst vindt plaats in Het Baken aan de Trompstraat 2. Aanvang om 20.00 uur, toegang is gratis. Er worden tevens producten uit Israël verkocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.