Schildergroep Bellingeweer exposeert in het gemeentehuis

0274667_Schildergroep_Bellingeweer1.jpg

DALFSEN – Sinds 1 maart tot en met 9 april exposeert schildergroep Bellingeweer in de foyer van het gemeentehuis van Dalfsen. Belangstellenden kunnen de expositie bekijken tijdens openingstijden van het gemeentehuis, te vinden op www.dalfsen.nl.

Schildergroep Bellingeweer bestaat al 53 jaar en heeft 16 leden die met verschillende technieken werken. De doelstelling van de groep is om met elkaar en toch ieder voor zich iets moois te creëren, elkaar te inspireren en jezelf beeldend te ontwikkelen. Eens in de twee weken komt de groep onder begeleiding van kunstenares Riët Stegehuis bijeen in de Baron van Dedemschool in buurtschap Emmen.

Thema’s

Voor deze tentoonstelling is gekozen voor de thema’s: mensen of portret schilderen en werken met paletmes. Iedereen heeft de thema’s op zijn of haar eigen manier ingevuld. Het resultaat is een interessante en boeiende verzameling van diverse afbeeldingen, collages en schilderijen. Ook het gebruikte materiaal is divers: olieverf, acrylverf, aquarelverf en pastel.
De werken van de schildersgroep zijn ook te bekijken tijdens Kunst om Dalfsen op 4 en 5 mei in de Baron van Dedemschool.

www.schildergroep-bellingeweer.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.