Sandra Boerkamp op eigen benen verder als uitvaartondernemer

OMMEN – Sandra Boerkamp uit Ommen, al jarenlang actief als uitvaartbegeleidster, is met ingang van dit jaar samen met haar eigen vertrouwde team op eigen benen verder gegaan. Sandra werkte eerder voor een uitvaartbedrijf in Raalte en omstreken, maar heeft zich daar nu van losgekoppeld.

“Velen kennen mij al van naam én als persoon door de vele uitvaarten, zo’n 150, die ik in de afgelopen jaren mocht verzorgen in Raalte, Heino, Olst, Wijhe, Deventer, Hoonhorst, Lemelerveld, Dalfsen, Ommen en omstreken”, vertelt Sandra. “Het is de laatste jaren meer en meer gebleken dat ik mijn liefde en passie kan geven aan alle families die te maken krijgen met een overlijden. Naar verluidt breng ik rust mee door gelijk het regelwerk over te nemen waardoor zij in alle rust afscheid kunnen nemen van hen die hun dierbaar zijn.”

Voor meer informatie zie sandraboerkampuitvaart.nl. Voor vragen of een vrijblijvend voorgesprek bel naar mob. 06 – 43451550.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.