Restaurant De Barones start per 1 maart met Borrels & Bites

 

(Advertorial)

DALFSEN – Vanaf 1 maart start Restaurant De Barones uit Dalfsen met een nieuw concept in het restaurant: Borrels & Bites. Met dit nieuwe concept kun je gedurende de avond voor een vast bedrag onbeperkt genieten van kleine gerechtjes. Op 1, 2 en 3 maart is het openingsweekend van het nieuwe restaurantconcept.

‘Na de overname van De Barones op 1 januari 2023 zijn wij eerst verdergegaan met het restaurantconcept wat er destijds al stond. Onze focus lag het afgelopen jaar op het renoveren van het hotel. De vernieuwde hotelkamers en gangen zijn hiermee klaar voor het aankomende hoogseizoen. Nu is het tijd voor het restaurant. We wilden graag een andere insteek met het restaurant waar bij we ons onderscheiden van de restaurants in Dalfsen en omgeving. Met heel veel trots kunnen wij nu aankondigen dat wij vanaf 1 maart ons nieuwe restaurantconcept presenteren: Borrels & Bites. Een idee waar al maandenlang aan gewerkt is, maar dat wij nu eindelijk met de buitenwereld en onze gasten kunnen delen’, aldus Annelieke van der Most, eigenaresse van De Barones.

Barones Bites

Gasten kunnen bij Borrels & Bites voor € 30 per persoon onbeperkt genieten van kleine gerechtjes, ook wel de Barones Bites genoemd. Hierbij is er keuze uit: Cold Bites, Meat Bites, Fish Bites en Veggie Bites. In het aanbod zijn ook streekproducten te vinden, er wordt graag samengewerkt met lokale streekproducenten en verwerkers. De Barones is de perfecte uitvalsbasis voor een avond ongedwongen genieten met elkaar.
‘Naast de Borrels & Bites voor het diner kunnen gasten nog steeds bij ons terecht voor koffie met gebak, lunch of een heerlijke high tea’, aldus Annelieke.

Openingsweekend met leuke attentie voor gasten

Het nieuwe concept wordt in het weekend van 1 maart feestelijk gevierd. Zet het weekend van 1 maart in je agenda en reserveer snel een tafel via debaronesdalfsen.nl. Proef de Barones Bites en geniet van gezellige live muziek. Elke reservering voor dat weekend ontvangt na afloop een leuke attentie. Daarnaast ontvang je de gehele maand maart een gratis dessert van het huis. We nodigen je van harte uit!

Op zoek naar een leuke uitdaging?

De Barones is voor het restaurant nog op zoek naar nieuwe collega’s in de bediening die het leuk vinden om van dit nieuwe concept een succes te maken. Nieuwsgierig naar de vacatures of solliciteren? Kijk dan snel op debaronesdalfsen.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.