Pannenkoekactie World Servants

0273633_pancakes-2743341280.jpg

OMMEN – Komende zomer hoopt een groep jongeren uit Ommen met de organisatie World Servants drie weken op werkvakantie te gaan naar Zambia. Samen met de lokale bevolking gaan ze helpen bij de bouw van twee extra klaslokalen voor de basisschool in Kachele, waar nu 270 leerlingen in slechts drie lokalen les krijgen.

Er is veel geld nodig voor de reis, het verblijf en de bouwmaterialen en daarom houden de jongeren, met hulp van veel extra vrijwilligers, zaterdag 24 februari een ‘pannenkoekactie’. Er worden verschillende soorten pannenkoeken verkocht: naturel, spek, kaas en appel/rozijn. De ingredi├źnten voor de pannenkoeken worden mede mogelijk gemaakt door Molen de Lelie, Jumbo Ommen, Mts Meijer, Friesland Campina en Mts Petter, Installatietechniek Groen zorgt voor het gas. Hierdoor zijn de kosten beperkt en gaat het overgrote deel van de opbrengst ook daadwerkelijk naar de World Servants Ommen groep.

Bestellen kan door het digitale bestelformulier in te vullen via de link: geef.ws/pannenkoekactie, of door te bellen naar de pannenkoeklijn: 06-47823882 (vanaf 19 febr. tussen 12.00 en 13.30 en tussen 19.30 en 20.30 uur). De pannenkoeken worden thuisbezorgd tussen 10.30 en13.30 uur, of tussen 16.00 en 18.00 uur. De bestelling kan ook worden afgehaald bij de loods van de Fam. de Jonge (Van Ruysdaelstraat 31). Bij de bezorging of het afhalen kunnen de pannenkoeken worden afgerekend (contant of via een QR code).

geef.ws/pannenkoekactie

Foto: Pixabay.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.