Ongekende opbrengst benefietvoorstellingen Plankenkoorts Nieuwleusen

0274123_Plankenkoorts.jpg

NIEUWLEUSEN – Vrijdag 16 en zaterdag 17 februari trad toneelvereniging Plankenkoorts Nieuwleusen voor de zevende en achtste keer op in de thuishaven ‘Het Witte Peerd’.Beide avonden stonden in het teken van Alpe d’HuZes/KWF.

Het is al de vierde keer dat de toneelvereniging de volledige opbrengst doneert aan het KWF. Nadat de klucht ‘Schat van een Buste’ door de spelers met verve was gespeeld, werd een grote verloting gehouden, waarbij de prijzen belangeloos door de plaatselijke ondernemers waren ingebracht. De opbrengst van de twee avonden stond in eerste instantie op 5.205 euro. Eén van de hoofdprijzen, een herenfiets, werd door de gelukkige nieuwe eigenaar gedoneerd met de opdracht deze per opbod te verkopen. Dit leverde nog eens 500 euro extra op. Vriendengroep ‘De Dorstige Bouwvakkers’ rondde het bedrag vervolgens af naar de magische 6.000 euro. Een ongekende opbrengst voor dit goede doel.

Alpe d’Huez

Op 6 juni zullen Gerriën Groen en Marcel Brasjen, leden van Plankenkoorts Nieuwleusen de mythische Alpe d’Huez zes keer proberen te beklimmen, samen met hun teamleden van Team D211. Zij worden op die dag aangemoedigd en verzorgd door een aantal collega’s van Plankenkoorts Nieuwleusen.

www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/TeamD211/alpe-dhuzes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.