Natte laarzenwandeling bij Het Boskamp

DALFSEN – Zondag 3 maart houdt Het Boskamp een ‘natte laarzenwandeling’ onder leiding van de vrouw van de boswachter. Belangstellenden worden uitgenodigd om hun lange laarzen of lieslaarzen aan te trekken voor een tocht door de natuur. De wandeling begint om 14.00 uur bij Het Boskamp, Sterrebosweg 2 in Dalfsen. De locatie opent om 13.00 uur voor een gezellige start. Let op: kinder- en wandelwagens zijn deze keer niet geschikt voor de route. Deelname aan de wandeling is gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor de gids wordt op prijs gesteld. Na de wandeling is er warme erwtensoep verkrijgbaar, maar ook balkenbrij en balkenbrijkroketten.

Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld via e-mail: info@hetboskamp.nl of telefonisch van donderdag tot en met zondag (na 13.00 uur) op 0529-431712. Voor meer informatie zie

www.hetboskamp.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.