Muzikale avond Ontwaakt en SDG

0274400_SDG.jpg

OMMEN – Op 9 maart bundelen Ontwaakt uit Hattem en SDG uit Ommen hun krachten voor een muzikale avond onder leiding van dirigenten Arno Groeneveld en Marten van der Wal. De Ommer muzikanten zijn begonnen aan de voorbereiding voor hun concoursdeelname in november en zullen deze avond voor het eerst één van de wedstrijdwerken uitvoeren. Daarnaast staan er nog een aantal andere werken op het programma. Ook de gasten uit Hattem hebben een gevarieerd programma samengesteld, waardoor het publiek op deze avond veel verschillende muziekstijlen kan beluisteren.

Het concert vindt plaats in het muziekgebouw van SDG aan de Korenmolen 20. Bezoekers zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom, het concert start om 19.30 uur en de toegang is gratis. Een vrije gift na afloop wordt zeer gewaardeerd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.