Luister via de radio rechtstreeks naar SV Dalfsen – Stevo

0274104_SV_Dalfsen_Radio.jpg

DALFSEN – Wie niets wil missen van de wedstrijden van SV Dalfsen 1, maar er eens een keer niet bij kan zijn, heeft op zondag 25 februari de mogelijkheid in te schakelen op SV Dalfsen Radio. Hier is een rechtstreeks verslag van het duel tussen SV Dalfsen en Stevo te horen. Verslaggevers Thijs Mosterman en Hugo Endeman doen vanaf 13.45 uur live verslag van de wedstrijd. Eerder inschakelen kan ook, want vanaf 13.30 uur is de voorbeschouwing in de vorm van een live podcast met voormalig SV Dalfsen-doelman Jorick Maats, de huidige goalie van tweededivisionist HHC Hardenberg. Hij vertelt over zijn mooie jaren in de top van de hoogste divisies in Nederland en hoe zijn jeugdjaren bij SV Dalfsen daarvoor de basis legden. Kijk voor meer informatie over waar de uitzending te beluisteren is op

www.svdalfsen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.