Lezing Trouw-columnist Stevo Akkerman

OMMEN – Trouw-journalist en schrijver Stevo Akkerman geeft op donderdag 7 maart om 20.00 uur een lezing in de Gereformeerde kerk. Vragen die aan de orde komen zijn onder andere: hoe weten we of we ‘het goede’ doen? Bestaat er wel zo iets als ‘goed’ en ‘kwaad’? In een tijd waarin we van crisis naar crisis gaan, waar kloven zich verdiepen, waar in een verwarde wereld veel dilemma’s en problemen om een antwoord of oplossing vragen, dient zich de vraag aan: wat is dan goed? Stevo Akkerman gaat met het publiek in gesprek. Hij pretendeert niet hét antwoord te hebben maar maakt het publiek deelgenoot van zijn zoektocht. De toegang is gratis, wel wordt er bij de uitgang een collecte ter bestrijding van de onkosten gehouden.
Stevo Akkerman (1963) is schrijver, journalist en columnist. Hij wordt geroemd om zijn afgewogen en scherpe analyses die hij o.a. etaleert in zijn columns in dagblad Trouw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.