Lentegeluid in maart

0273527_Harmonie-orkest_Crescendo-Ommen_2022.jpg

OMMEN – Op zaterdag 2 maart geeft muziekvereniging Crescendo een voorjaarsconcert waarmee zij de winter feestelijk wegblaast.

Alle geledingen van de vereniging dragen hieraan bij: de blokfluiters, het jeugdorkest, het harmonie-orkest en de malletband. De diverse secties in de harmonie zijn goed bezet met ervaren muzikanten met een indrukwekkende klank. Zij verjaagt de winter met bekende liederen van o.a. Bob Marley (One Love), Guus Meeuwis, George Gershwin (Summertime) en Paul Simon (Sound of Silence). De malletband speelt ‘aardse’ muziek zoals Aboriginal dreams (Barret), Bohemian Rhapsody (Freddy Mercury), Bella Ciao (traditional) en De Fabriek (Ruud Bos). Het enthousiaste jeugdorkest laat zich onder meer horen met Clocks van Coldplay, All things under the sun (Wulf) en het vrolijke Dance Monkey.
Het concert vindt plaats in sporthal 1 in MFC de Carrousel en begint om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. De entree is tot en met 12 jaar 3,50 euro en 7,50 euro vanaf 13 jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.