Lazy Jazzy Sunday Afternoon in De Stoomfabriek

DALFSEN – Op 17 maart transformeert theater de Stoomfabriek opnieuw tot een bruisende lokale jazzclub, compleet met tafeltjes, stoelen, statafels en een dansvloertje. Bezoekers betreden dan de magische ambiance van de Lazy Jazzy Sunday Afternoon. Het begint om 14.30 en eindigt om 16.45 uur. Luister naar de band SPOOK en hoor hun unieke mix van jazz-ge├»nfuseerde poprock. Bekende muziek van het legendarische album Colors uit 2002. De band weet het publiek te raken met hun frisse energie en vernieuwende geluid. Het andere geluid is van de Stockholm Jazz Connection. Onder leiding van de charismatische Zweedse zangeres Anne-Lie Persson komt de Zweedse jazz uit de gouden jaren ’50 en ’60 tot leven. Mis dit unieke spektakel niet en reserveer snel via de website, want de kaartjes vliegen de deur uit.

www.theaterdestoomfabriek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.