Laatste Martin Luther Kingdienst

0274023_MLK_Pers_3.jpg

OMMEN – Op zondag 3 maart vindt in de Gereformeerde Kerk de laatste Martin Luther Kingdienst plaats. De dienst, die eerder door heel Nederland is uitgevoerd, brengt de boodschap en het leven van Martin Luther King tot leven. Een vijfkoppige band en een gospelkoor van acht heren en negen dames verzorgen de muziek. Ds. Arjen van der Spek deelt episoden uit het leven van Martin Luther King inclusief fragmenten uit zijn toespraken. Het begint om 19.00 uur en de toegang is gratis. Meer informatie is beschikbaar op de sociale mediakanalen van The March of Martin en op de website.

www.themarchofmartin.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.