Kunstexpositie in Trefkoele

0273042_kunstexpositie_Dalfsen.jpg
Archieffoto 2023

DALFSEN – Zaterdag 10 februari om 11.00 uur opent kunstenaar Max Timmerman alweer de vijfde kunstexpositie in de Trefkoele . De tentoonstelling laat werk zien van Fenneke Goutbeek, Marja van Oorschot, Johan Bokma, Anneke Dekker-Feijen, Astrid Spang, Hans van Gorcum, Jan-Albert Ernsten, Laura Vrolijken, Sandra Fens, Bob Wierenga, Daniëlle Broekhuizen-Mazzola, Geeske Siefers, Historische Kring Dalfsen en de Fotoclub Dalfsen. Iedereen is van harte welkom. De expositie wordt mogelijk gemaakt door de Kunstgroep Trefkoele en is te bezichtigen t/m 25 april.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.