Jordi Willems nieuwe hoofdtrainer S.V. Dalfsen

DALFSEN – S.V. Dalfsen heeft een nieuwe trainer. Vanaf het seizoen 2024/2025 staat de eerste selectie onder leiding van trainer/coach Jordi Willems uit Luttenberg. Beide partijen zijn het eens geworden over een contract voor één seizoen. De 28-jarige Willems is momenteel hoofdtrainer van vierdeklasser S.V. Haarle, de club uit zijn voormalige woonplaats. Bij S.V. Haarle had Willems al de O13-, O15- en O19-ploegen getraind, en het tweede elftal, voordat hij in de zomer van 2021 doorschoof naar het eerste elftal. Daarmee eindigde hij de afgelopen twee seizoenen op een verdienstelijke vierde en tweede plaats in de 4e klasse G. In Dalfsen neemt Willems komende zomer het stokje over van Marcel Smid. Na twee seizoenen gaat Marcel de vereniging verruilen voor VKW uit Westerbork. Jordi Willems: “Het is fantastisch om deze stap als jonge trainer te mogen maken. Deze club sluit perfect aan bij mijn ambitie, waardoor ik niet lang heb hoeven nadenken. Ik kan niet wachten om met deze jonge ambitieuze groep aan de slag te gaan en er alles uit te halen wat er in zit.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.