Inschrijving AfterS’COOL geopend

DALFSEN – Na de voorjaarsvakantie kunnen basisschoolkinderen uit de gemeente Dalfsen weer meedoen met het naschoolse aanbod van AfterS’COOL.

AfterS’COOL biedt lessen, trainingen en workshops rondom sport, kunst en cultuur voor alle kinderen uit groep 3 t/m 8. Na schooltijd skateboarden, dansen of liever puzzelen in de online wereld van Minecraft? Er is voor ieder kind wat wils. Het complete programma per plaats is te vinden op kerngezonddalfsen.nl. Daar kunnen ouders hun kinderen ook inschrijven. De eerste activiteiten starten in maart en het programma loopt door tot in mei. Aan de activiteiten zijn kosten verbonden. Kinderen die zich voor 1 maart inschrijven voor drie of meer activiteiten, maken daarnaast kans op mooie prijzen, zoals een jaarlidmaatschap bij een sport- of cultuurvereniging of klimmen bij Natuurlijk Heidepark.

Sport, kunst en cultuur

Gemeente Dalfsen vindt het belangrijk dat alle kinderen en jongeren kunnen sporten of iets aan kunst en cultuur kunnen doen. Niet alleen omdat dat leuk is, maar ook omdat het goed is voor de persoonlijke ontwikkeling. Kinderen leren zichzelf uit te dagen en samen te werken. Daardoor wordt het zelfvertrouwen groter en het concentratievermogen beter. Elk kind dat en iedere jongere die goed in z’n vel zit, presteert beter: thuis, op school en op straat.

Het AfterS’COOL aanbod is ontwikkeld door SAAM Welzijn, Kerngezond Dalfsen en de cultuurcoach in samenwerking met lokale sport-, kunst- en cultuuraanbieders

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.