Inschrijving ACO scholierenloop geopend

0274108_DSC0085.JPG

OMMEN – Leerlingen van de groepen 3 tot en met 8 van alle basisscholen in de gemeente Ommen worden uitgenodigd om mee te doen aan de scholierenloop. Deze wordt verzorgd door Atletiekvereniging ACO Van Elderen op Sportpark Westbroek op vrijdag 5 april.

Opgeven kan tot en met zaterdag 16 maart via de website. De scholieren in de groepen 3, 4 en 5 lopen 400 meter (één ronde), scholieren in groepen 6, 7 en 8 leggen 800 meter (twee rondes) af. Het startschot voor de leerlingen in groep 3 wordt dit jaar gegeven door burgemeester Hans Vroomen. De voorbereidende trainingen zijn op woensdag 13, 20 en 27 maart van 16.00 tot 17.00 uur. Deze worden verzorgd door gymmeester Jari Kouwen. Elke deelnemer ontvangt een medaille en de top drie van elke categorie krijgt ook nog eens een beker. Bovendien wordt er aan het einde gestreden in de scholenestafette, waarbij de winnende school de felbegeerde wisselbeker mee naar huis neemt. Deelname aan zowel de wedstrijd als aan de voorbereidende trainingen is gratis. Ga voor meer informatie en inschrijvingen naar

www.acovanelderen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.