Inschrijven voor ACO-cross 9 maart

0274503_Aco_Cross.JPG
Archieffoto

OMMEN – De ACO van Elderen-cross, onderdeel van de Vechtdal-crosscompetitie staat gepland op zaterdag 9 maart aanstaande. In samenwerking met loopgroep Zandstuve (Vroomshoop), AV Spurt ’88 (Hardenberg) en AG ’85 (Nieuwleusen) wordt deze competitie van vijf crossen georganiseerd.

Buiten de competitie om kunnen ‘losse’ deelnemers individueel inschrijven. Let wel, dit kan alleen online tot en met 7 maart via www.inschrijven.nl. Niet alleen voor de snelste vrouwen en mannen per afstand zijn er prijzen in natura te verdienen, ook voor de jeugd worden er aantrekkelijke dagprijzen uitgereikt per categorie. Het parcours in het Ommerbos wordt door de atleten als zeer goed beoordeeld en voert niet alleen over bos- en zandpaden, maar tevens voor een gedeelte op en langs de trimbaan.
Er is een prijs van 25 euro verbonden aan het verbeteren van het parcoursrecord op zowel de 5 alsmede de 10 kilometer. De prijs wordt uitgekeerd op de wedstrijddag zelf en geldt zowel voor de mannen als voor de vrouwen.

De afstanden

1750 meter voor de jeugd tot en met 15 jaar, verdeeld in 3 categorieën t/m 9 jaar, 10 t/m 12 jaar en 13 t/m 15 jaar. 4950 meter (5km) en 9930 meter (10 km), verdeeld in de categorieën 16 t/m 39 jaar, 40 t/m 49 jaar, 50 t/m 59 jaar en 60 jaar en ouder .
Starttijden: 13.00 uur; 1750 meter, 13.15 uur; 5 kilometer en 14.00 uur; 10 kilometer.

www.acovanelderen.nl

www.vechtdalcrosscompetitie.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.