Infoavond over aanleg drinkwaterleiding tussen Dalfsen en Heino

DALFSEN – In april begint de aanleg van een nieuwe drinkwaterleiding tussen de Vitens-locatie in Dalfsen en Heino. Dit om het drinkwater in de regio beter te verdelen.

De plannen staan op woensdag 6 maart centraal tijdens een informatiebijeenkomst in Zaal Kappers in Hoonhorst. Omwonenden hebben hiervoor al een uitnodiging ontvangen, maar ook andere belangstellenden zijn welkom. Tijdens deze bijeenkomst wordt meer informatie gegeven over de werkzaamheden en de nut en noodzaak van de nieuwe transportleiding. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de Waterverbinders, dit is een combinatie van bouwbedrijven GMB & Heijmans. De verwachting is dat de werkzaamheden ongeveer een jaar duren. De bijeenkomst start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur) en duurt ongeveer een uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.