Hulp bij het invullen van belastingaangifte

DALFSEN – Op woensdag 13 maart tussen 9.00 en 16.00 uur bieden Saam Welzijn, Humanitas en de Bibliotheek Dalfsen gezamenlijk hulp bij het invullen van belastingaangiften voor het jaar 2023. Dit vindt plaats in de Trefkoele .

Deze bijstand is bedoeld voor mensen met een bruto jaarinkomen tot 30.000 euro en een beperkt eigen vermogen van max 30.000 euro, die hier behoefte aan aan hebben. Geschoolde vrijwilligers van Humanitas en Saam Welzijn zijn aanwezig om bijstand te verlenen aan alle leeftijdsgroepen. Om deel te nemen aan deze hulpsessie is een machtigingscode vereist. Deze kan telefonisch of via internet aangevraagd worden. Het Infopunt staat klaar om te helpen bij deze aanvraag. Aanmelding vóór 5 maart 2024 is noodzakelijk en kan telefonisch worden gedaan bij Saam Welzijn op 0529-793013 (tussen 9.00 en 12.00 uur). Na aanmelding ontvangt men persoonlijk bericht over het tijdstip van de afspraak, evenals de mee te brengen documenten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.