Huldiging jubilarissen tijdens ledenbijeenkomst FCC De Bissinghcrossers

OMMEN – Op maandag 29 januari vond de jaarlijkse ledenvergadering plaats van Fietscrossclub De Bissinghcrossers in de kantine op sportpark Westbroek. De bijeenkomst werd om 19.30 uur geopend door voorzitter, Dennis Makkinga.

Tijdens deze vergadering blikten de leden terug op het afgelopen jaar, waarin de rijders talloze prachtige wedstrijden hebben gereden. Er werd lof uitgesproken voor de perfect onderhouden baan, mogelijk gemaakt door de toewijding van vele vrijwilligers, en voor de algehele gang van zaken binnen de vereniging. Financieel gezien keek penningmeester Annet Jaspers terug op het jaar 2023. Na goedkeuring van de kascontrolecommissie kon zij met tevredenheid melden dat het jaar werd afgesloten met een klein positief saldo, wat resulteert in het uitblijven van een contributieverhoging voor het komende jaar.

Uitdagingen

Vooruitkijkend naar het nieuwe jaar staan er diverse uitdagingen op het programma. De club zal twee wedstrijden organiseren, waaronder het Overijssels kampioenschap van de Nederlandse Fietscross Federatie op 6 april, waarbij fietscrossend Nederland naar Ommen komt. Op 29 juni staat er ook een wedstrijd voor district Oost van het NFF op het programma. Verder werkt de club aan duurzaamheid, zo zijn er plannen voor het  implementeren van LED-verlichting in samenwerking met externe partijen. En voor de periode 2025-2027 wordt aan flitsende nieuwe clubshirts gewerkrt.

Vier jubilarissen

Aan het einde van de vergadering zijn vier jubilarissen gehuldigd vanwege hun 25-jarig lidmaatschap: Martijn Jaspers (bondscoach team NL), Kevin van der Linde (afwezig), Iris van der Linde en Sander Waaijenberg. Zij ontvingen een mooi aandenken en een bos bloemen, uitgereikt door secretaris Joris Bosch. Aftredend voorzitter Dennis Makkinga werd eveneens in het zonnetje gezet voor zijn inzet voor de vereniging, met een bos bloemen en een dinercheque als blijk van waardering. Hiermee sloot de voormalige voorzitter de vergadering af.

Kijk voor meer informatie op www.debissinghcrossers.nl of mail naar: secretaris@debissinghcrossers.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.