‘Gouden sponsoren’ zorgen voor stabiliteit binnen FC Ommen

0274105_FC_Ommen_-_sponsor_3.jpg
Dick Dunnewind van dakdekkersbedrijf Dunnewind-de Lange is zijn hele leven als verbonden met 'de voetbal'. Ooit als speler tegenwoordig als trouwe supporter en beleidsmedewerker.

OMMEN – Voorafgaand aan de met 1-0 gewonnen kraker tegen FC Meppel, was de bestuurskamer van FC Ommen het decor voor een aantal sponsoren om hun gouden sponsorcontract met drie jaar te verlengen.

Om 12.00 uur werden de weldoeners welkom geheten Michel Neppelenbroek, voorzitter van de sponsorcommissie. Neppelenbroek gaf aan hoe belangrijk sponsoren voor FC Ommen zijn en dat er heden ten dage zonder sponsoren geen voetbal mogelijk is. Verder merkte de voorzitter op dat FC Ommen met deze driejarige verlengingen streeft naar vastheid en continuïteit voor de vereniging. “Goed te zien, dat zoveel ondernemers betrokken zijn en het mooi vinden om maatschappelijk verantwoord bezig te zijn door FC Ommen financieel te steunen.”

Alle sponsoren kregen een lunch aangeboden, die deels verzorgd was door Albert Schoemaker, keukenmeester van FC Ommen en deels door Siss&Bro Bakery Ommen. Ook hoofdtrainer Mike Kelly schoof aan, om vooraf zijn bespiegelingen kenbaar te maken op de wedstrijd FC Ommen – FC Meppel. De trainer bestempelde de noodzaak om de drie punten in Ommen te houden, om weer omhoog te kunnen kijken op de ranglijst. Uiteraard feliciteerden de sponsoren de trainer met zijn contractverlening en wensten hem en zijn team veel succes. Daarna werden de driejarige gouden sponsorcontracten ondertekend, werden de bloemen van Jurrie Baas namens FC Ommen overhandigd en legde huisfotograaf Ramon Geerts alles op de gevoelige plaat vast.

De bedrijven die alvast voor verlenging getekend hebben zijn: Ommer Automaten, Handelshuis Schuttert, Dunnewind Groep, Boeve Afbouw, Autocentrum Cents, Installatietechniek Groen, Dakdekkersbedrijf Dunnewind-de Lange en Heuver Banden. Zie

www.fcommen.nl

Meer foto's

'Gouden sponsor' Remko Verheijen maakt zich ook op bestuurlijk vlak verdienstelijk voor FC Ommen.
Bertus Heuver afgelopen najaar benoemd tot erevoorzitter is geen bestuurslid meer maar blijft als 'gouden sponsor' verbonden aan FC Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.